Sigma széria a dB Technologies-től

19.9.2012

A dB Technologies mérnökei egy olyan új SIGMA sorozatot hoztak létre,mi kimondottan előnyös olyan PA kölcsönző cégeknek, zenészeknek és DJ-knek, akiknek nem kevesebbre van szükségük, mint a professzionális hangzásra és a ragyogó teljesítményre. A tervezéskor ezt a megfizethető termékcsoportot úgy tervezték, hogy szempont volt a hordozhatóság, a megbízhatóság és egyszerű beállíthatóság rengeteg kezelési lehetőséggel kiegészitve, valamint kitartóan működjön magas teljesítményen is akár órákon át.

A család három tipussal büszkélkedhet és ezek a Sigma S115, ami egy kétsávos modell 15"-es mély és 1,4"-es magas sugárzóval. Meghajtóként természetesen itt is a DiGiPro G2 jól bevált végfokját használták. Sigma S215 a következő modell két darab 15"-es mély és 1,4"-es magas sugárzóval és végül Sigma S118 a család szubládája 18"-es mélysugárzóval.

A ládák kivételesen könnyű és rendkívül strapabíró H.E.T. (Hybrid Enclosure Technology, Hibrid Doboz Technológia) bevonatú, karcolásálló réteggel ellátott rétegelt lemezből készültek. Az ezeknél a modelleknél is használt integrált digitális jelprocesszor (DSP) számos jelfeldolgozási beállítással segít abban, hogy elvégezze a hangzáson a végső simításokat csökkentve a zajt.

Sigma Series
Sigma Series
Sigma S115
Sigma S115
Sigma S215
Sigma S215
Sigma S118 Top
Sigma S118 Top
Sigma S118
Sigma S118